Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ornella Koktová (31) vyrazila s rodinkou za mořem. V Egyptě je počasí jako dělané na plavky, ve kterých se maminka tří dětí už několikrát vyfotila.

Jeden ze snímků v bikinách odhaluje Ornellinu výraznou jizvu na břiše, kterou už nechce schovávat. Pro Ornellu se s ní totiž pojí silný příběh, díky kterému má dnes na světě tři krásné a zdravé děti.

„Je to jizva, kterou mám ještě ve stadiu hojení a chodím s ní na lasery. Mám ji od doby, kdy jsem měla problémy po porodu a museli mě operovat a opravdu fiknout až sem,“ svěřila se Ornella na sociálních sítích s tím, že právě kvůli jizvě často nosila jen jednodílné plavky.

„Pořád jsem nosila jednodílné plavky, což mě nebavilo. Břicho jsem měla jak sýr, a to úplně není můj styl. A už jsem se nechtěla schovávat. Přemýšlela jsem, jestli to tady budu sdílet. Ale říkám si, proč ne, každá ta jizva má svůj příběh a tohle je příběh mého vítězství, kdy jsem přežila,“ dodala manželka Josefa Kokty (67).

Ornella má za sebou tři porody císařským řezem. Z toho dva proběhly krátce po sobě.

„Po porodu jsem podstoupila zákrok, kdy mi přerušili vejcovody. Ze zdravotního hlediska bych čtvrté dítě neodnosila. Lili byla třetí císař, navíc po roce. Tělo už je fakt opotřebovaný, tři děti jsou až až," svěřila se Ornella Super.cz před časem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám