Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Klára Trojanová je maminkou čtyř synů, starších Františka a Josefa a mladších Antonína a Václava, které má se svým bývalým manželem hercem Ivanem Trojanem (59).

Vánoční období je často plné stresu, avšak Klára to má jinak. Nejenže je milovnicí zimy, ale také si dokáže čas uspořádat tak, aby s rodinou prožívala krásné a klidné Vánoce.

„Zimu mám ráda, jsem vášnivá lyžařka. Dárky na Štědrý den už je takové vyústění. Vše potřebuji mít hotové, když začne advent, a pak se věnuji cukroví a klidu. Pro sebe mám takové klidné období, kdy peču cukroví a užívám si. Vánoce prožívám hodně tradičně,“ prozradila herečka Super.cz s tím, že není žádný určitý dárek, po kterém by vyloženě toužila. Zároveň si nedává ani novoroční předsevzetí.

„Nedávám si předsevzetí, život mě nějak naučil moc neplánovat, spíš to nechat plynout, přichází to. A když to člověk úplně moc nehrotí a někam netlačí, tak přijde zkrátka to, co přijít má. A to mě velmi baví,“ dodala Klára Trojanová.

Reklama

Další články

Načítám