Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Provokovat ji baví a je pro každou lumpárnu. Lucie Benešová (49) se po vlně podpory od svých fanoušků rozhodla opět odhalit své křivky a zvěčnit se v prádle. Vnadná herečka odvážnými snímky na sociálních sítích v poslední době nešetří. A nejenže má odvahu předvést své tělo polonahá, nezalekne se ani pózování v závějích sněhu.

Tentokrát si herečka vyrazila za odpočinkem do romantického hotýlku v Jizerských horách, a to nedaleko své roubenky Beneška, kterou celý rok staví. Vybudovat vysněnou chalupu však bude herečce ještě nějakou dobu trvat. „Zvenku vypadá hotová, ale třeba ještě rok se budou dělat vnitřky. Já třeba umím dobře natírat, to mi jde. Je to pro mě radost, baví mě to,“ svěřila se Super.cz herečka, která si i tak horskou zasněženou krajinu užila.

Na focení v prádle se totiž rozhodla vyběhnout do zasněženého lesa. A svou figuru předvedla ze všech stran. Herečka se pustila do pózování dokonce i u bagru. Je prostě pro každou srandu. „Super, nebyla vám v tom sněhu zima, jste tam polonahá,“ napsala herečce jedna z fanynek pod fotky. „Byla zima, ale já jsem pro každou lumpačinu,“ dodala Lucie Benešová, která svými vánočními fotkami jen v prádélku potěšila nejednoho fanouška. „Vy máte tak krásnou postavu,“ dostala Lucie pochvalu.

Reklama

Další články

Načítám