Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Budou to dva roky, co se Lucie Benešová (49) rozhodla pro omlazující zákrok. Loni v lednu herečka podstoupila operaci horních víček. Aby byla stoprocentně spokojená se svým vzhledem, šla nyní pod kudlu znovu, a to kvůli plastice víček dolních.

Herečka už před 25 lety podstoupila zkrášlující zákrok, a to, když si nechala ňadra vylepšit silikonovými implantáty. S přibývajícím věkem si řekla, že bude nutné zkusit další plastiku. „Jupí, mám to za sebou! Operace spodních víček,“ svěřila se Benešová, která svou operaci hodně řešila i s fanynkami na sociálních sítích. „Protože jsem srabík, vrchní jsem měla pouze lokálně a trochu panika, tak jsem se nechala lehce uspat a bylo to báječný,“ prozradila herečka

Lucie Benešová nemá problém sdílet střípky ze svého života, a tak se pochlubila fotkami nejen před zákrokem, ale také hned po operaci. „Moc jsem si to užila a bez nervů. To čekání jsem si vyplnila veselým focením. Teď jen pár dní klidný režim, to jsem teda na sebe zvědavá, a pak ze mě bude zase dvacítka,“ těší se herečka.

Reklama

Další články

Načítám