Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Stejně jako v loňském roce, i letošní adventní čas Monika Trávníčková naplno věnuje práci. Podařilo se jí opět uspořádat velký galakoncert plný hvězd a přípravu rozhodně nepodcenila. Stejně jako ostatní dámy byla manželka pohádkového prince Pavla Trávníčka (73) na jevišti nepřehlédnutelná.

V první polovině koncertu v Divadle Broadway, který organizovala, se na jevišti objevila v obří rudé róbě. „Byl to nádherný večer, ke kterému patří slavnostní oblékání, jsem ráda, že spolupracuji se stylistou Martinem Gruntorádem. Vybral mi hned dvoje šaty ve vánočních barvách od návrháře Miroslava Michaela Knota. Nejen v rudé, ale i v zelené, šaty i skvěle padly a cítila jsem se dobře,“ řekla Super.cz Monika Trávníčková.

Na jevišti během večera vystoupil Martin Chodúr, Jaroslav Svěcený, David Deyl nebo Adam Plachetka. Všechny muzikanty pak doprovázel Felix Slováček mladší se svým orchestrem. „Felix Slováček mladší byl naprosto famózní a se svým orchestrem diváky naladil na tu pravou vánoční atmosféru, už se těšíme na příští ročník,“ dodala Trávníčková.

Na jevišti během večera vystoupila také Markéta Konvičková (29), která pódium prozářila ve výrazných růžových šatech, ve kterých připomínala panenku Barbie. „V poslední době jsem si růžovou oblíbila, šaty už jsem na jedné akci měla, ale myslím, že na dnešní večer se také fantasticky hodí. Se stylingem mi pomáhala Ivana Tokárská,“ prozradila Super.cz Markéta Konvičková.

Hned dvě róby během slavnostního večera oblékla také sopranistka Lenka Graf, která na první polovinu zvolila zelenozlatou kombinaci šatů a v závěru večera se pak objevila ve vínovém modelu.

Zpěvačka Bára Basiková (61) pak sáhla po klasice. Na jevišti se objevila v černých šatech s průsvitným vrchem a netopýřími rukávy. Rafinovaný model měl odkrytá záda. Celý outfit ještě doladila klasickými lakovanými lodičkami.

Reklama

Další články

Načítám