Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Čím dál tím víc se prosazuje sama. Monika Trávníčková už dávno není ve stínu svého manžela Pavla Trávníčka. Pořádá řadu akcí a část z nich i sama moderuje. Naposledy večer plný českých a slovenských hvězd, který uspořádala na počest 105. výročí založení Československa. Ten uvedla spolu s Karlem Voříškem.

„Měla jsem to štěstí, že jsem obsadila ty největší hvězdy známé v Česku i na Slovensku,“ upřesnila Monika, která na pódium Kongresového centra dostala celou škálu hudebníků od Marie Rottrové (82), Jitky Zelenkové (73) či Jaroslava Svěceného (63)Felixe Slováčka (80) za českou stranu, po Sisu Sklovskou (58), Štefana Skrúcaného nebo Marcelu Laiferovou za slovenskou.

Protože byla Monika sama na jevišti, dala si záležet i na svém modelu. V róbě od brněnského návrháře Miroslava Michaela Knota, kterou jí doporučil její stylista Martin Gruntorád, jí to nebývale slušelo a vynikla i její postava. „Nedržím diety, spíš jsem pořád v běhu kolem rodiny, akcí, takže nepotřebuju fitness centra, ale mám trénink každý den. A taky za to může trochu i genetika,“ prozradila.

V našem videu nám prozradila i to, co dělá její manžel poté, co v Česku ukončil kariéru. Mají o něj prý velký zájem v německy mluvících zemích.

Reklama

Další články

Načítám