Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Asi nikoho nepřekvapí, že Beckhamovi byli na Vánoce i Silvestra pěkně pohromadě a tentokrát se rozhodli trávit konec roku v Karibiku. Na Bahamy se s rodinkou vydal dokonce i nejstarší syn Davida (48)Victorie (50) Brooklyn (25) se svou manželkou Nicolou Peltz.

Především Victoria zásobovala své fanoušky na sociálních sítích záběry z dovolené a nechybělo ani několik momentek, které dotvářely pohodovou atmosféru a poodhalily, jak to u jedné z nejslavnějších „familií“ světa chodí…

Jak se zdá, role mají doma celkem jasně rozdělené a rozhodně neholdují zažitým stereotypům. Zatímco v mnoha rodinách je často úklid i kouzlení v kuchyni stále na ženě, u Beckhamů je to jinak. Zatímco o plná břicha se postaral hlavně Brooklyn, který i na svém Instagramu často ukazuje, že se v kuchyni umí otáčet, úklid si pro změnu bere na starost David.

Ten se loni v sérii o svém životě na Netflixu nechal slyšet, že po nocích, kdy u nich doma všichni spí, on uklízí. Trpí totiž obsedantně-kompulzivní poruchou, která se u něj projevuje především vysokými nároky na čistotu a potřebu mít vše srovnané do roviny. Podle svých slov tak každou noc tráví zhruba tři hodiny úklidem celého domu. Jeho největší „úchylkou“ jsou přitom svícny. Místo spánku z nich sloupává vosk ze svíček a čistí je k dokonalosti.

Victoria rovněž sdílela několik snímků se svou snachou Nicolou Peltz, o jejichž problematických vztazích se toho v průběhu let napsalo mnoho. Jestli mezi oběma dámami někdy skutečně panovala nevraživost, se sice s jistotou neví, ale podle jejich posledních společných fotek se zdá být vše na dobré cestě. A jak se říká, jak na Nový rok, tak po celý rok, tak ať jim to vydrží!

Reklama

Další články

Načítám