Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jediným šrámem na jinak dokonalém manželství Davida (48) a Victorie Beckham (50) za celou dobu jeho trvání se zdá být aférka z roku 2003, kdy se psalo o fotbalistově údajném románku s jeho osobní asistentkou Rebeccou Loos. Manželé se dosud zvládli k situaci, ve které se vrtala většina bulvárních médií, nevyjadřovat. Victoria nyní po dvaceti letech poprvé přiznala, jak se cítila.

Manželé tohoto kostlivce ze skříně vytáhli během natáčení nové čtyřdílné doku-série BECKHAM z dílny společnosti Netflix, která měla v úterý premiéru v Londýně.

David se měl s Rebeccou sblížit, když hrál ve Španělsku za Real Madrid. Když údajná aférka vyšla najevo, jejich manželstvím to pochopitelně otřáslo. Victoria přiznala, že to pro ni byly nejtěžší měsíce jejího života a že v té době necítila, že ještě tvoří pár a že jsou tady vždy jeden pro druhého.

David uvedl, že stále neví, jak se jim podařilo zvládnout manželskou krizi, ale že oba věděli, že musí bojovat za jejich rodinu. Když byl jejich vztah den co den propírán v médiích, měli prý pocit, jako by se topili. David rovněž přiznal, že se mu každý den dělalo fyzicky špatně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám