Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dominika Myslivcová (29)Nela Slováková (34) se rozhodně nemají v lásce. To je znát už i na sociálních sítích, kde se právě Dominika chtěla zcela naposled k Nele vyjádřit. Vítězka Hotelu Paradise si do Dominiky v minulosti několikrát rýpla, a to nejen do vzhledu.

„Ve zkratce… jsem zlatokopka, prý velká zlatokopka. Absolutně mě nemůže vystát, a dokonce ví věci z mé domácnosti, a ještě ji prý pomlouvám, chudáka, když se chtěla ve Špindlu kámošit. Takže asi tak, jako žádná velká kauza, nic takového se neděje. Jen už mám prostě těchto jejích trapných válek plné zuby,“ vysvětlila Dominika důvod svého vyjádření.

„Pro mě jsou to nepodstatné věci. Navíc připravuji nový projekt a všechny podnikatelky jistě vědí, kolik to dá práce. Neřeším nějaké kraviny, kdo co kde řekl. Ale protože už je to poněkolikáté a asi to nikdy neskončí, chci věci uvést na pravou míru, i když nerada. Pokaždé, když tahle osoba něco vyblije do médií nebo na svém Instagramu, tak se o tom logicky píše. Jí je asi jedno, že ji celá republika bude znát jako největší p*ču, články jsou důležitější. Já to mám v hlavě nastavené jinak,“ řekla známá influencerka, pro kterou je Nela narušený člověk.

„Pro mě je tohle narušený a nešťastný člověk, který má neustálou potřebu na všechny okolo ukazovat prstem a pomlouvat je za vzhled, vztahy, podnikání a za všechno. Co se týče jejího výroku, že se mi snažila omluvit a zakopat válečnou sekeru, tak z jejích úst nikdy nezaznělo ‚omlouvám se‘ a ve finále, i kdyby zaznělo, já jsem typ člověka, že když u něj někdo skončí, tak skončí nadobro. Nejsem zvědavá na druhé a třetí šance. Jednou si to posereš, posereš si to navždy. Taky nejsem typ člověka, který někoho pomlouvá za zády,“ řekla se slovy, že Nele už jednou jasně napsala, co si o ní myslí.

„Bezdůvodně mi několikrát chodily zprávy po nějakých jejích velkých party, tak jsem jí to napsala. Prostě se nehodlám takovými obklopovat a odpouštět jim, nevidím jediný důvod. Pro mě je to uzavřená věc, a pokud se mnou má ten člověk problém, je to jeho problém,“ upřesnila Dominika, která se setkala i s výhrůžkami. Sama Nela by se však prý měla mít na pozoru, a to i kolem lidí, se kterými pracuje.

„A jestli mi bude vyhrožovat, že má na mě nějaké pikantnosti, myslím si, že mě opravdu netrumfne. Protože já vím takové perly, že byste se pos*ali. Aby bylo jasno, do Brna vzkazuji, že pokud chceš ukazovat na někoho prstem, nejdřív si udělej pořádek se svýma modelkama, co ti předváděj,“ dodala Dominika Myslivcová, která už se nikdy v životě nechce k Nele vyjadřovat.

Reklama

Další články

Načítám