Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dominika Myslivcová (29) o víkendu vyměnila tepláky za velkou večerní a vyrazila na Česko-Slovenský ples. Oblékla si nepřehlédnutelné červené šaty s rafinovanými průstřihy, které částečně odhalily i její dekolt.

Dominika se v šatech cítila výborně, avšak tyhle pocity s ní nesdílí Nela Slováková (34), která si do Dominiky rýpla na své internetové platformě. „Tohle je teda síla. Posun. Realita vs. Instagram. Bohužel,“ okomentovala Nela fotografii, na které pózuje Dominika z boku a částečně jí vykukuje poprsí.

Nelina reakce se dostala skrze fanoušky i k Dominice, která se váhala vyjádřit. Nakonec to ale udělala. „Sice jsem se nechtěla vyjadřovat, ale píše mi vás tolik, že teda dobře. Všichni přece moc dobře víme, že NS je nejkrásnější žena ve vesmíru, s nejlepší postavou, nejkrásnějšími silikonovými ňadry, nejlepší podnikatelka, jediná v této republice, co má vztah s normálním, reprezentativním klukem, chytrá, a hlavně srdíčkem na pravém místě. Ano, to my všichni moc dobře víme,“ napsala Dominika na sociálních sítích s tím, že ji překvapuje, jaké věci Nela ve svém věku řeší.

„No a pak jsou tady ti druzí, méně dokonalí, ale o to mnohem šťastnější. Víc k tomu nemám co říct. Řešit takové malichernosti bych čekala od nějaké osmnáctky, ne ženy, které táhne na čtyřicet,“ dodala maminka syna Deriana, který přišel na svět před necelým půl rokem.

Reklama

Další články

Načítám