Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka a bývalá královna krásy Jitka Boho (32) se na galavečeru pro nadaci Anežka předvedla v bílých šatech, které obepínaly její dokonalou postavu. Ve formě ale prý není. „Teď teprve vidím v zrcadle, že jsem docela o svátcích prasila. Musím zatahovat břicho, nedýchám,“ řekla Super.cz s úsměvem Jitka.

„Já se zásadně nevážím. Stačí se podívat do zrcadla a vidím, že jsem mohla někde ubrat na jídle,“ upřesnila s tím, že nyní se zase brzy dá formy, protože ji čeká hodně práce a také zkoušení muzikálu Troja, kde hraje hlavní ženskou roli Heleny.

„Mám teď hodně práce, myslím, že to půjde dolů samo. Já nejsem tip na diety. Budu víc cvičit, zaberu. Moc jsem necvičila, dřepovala jsem, svaly na stehnech stále jsou. Zadek mi ale neroste, mám 89 přes zadek celý život, měla jsem tuto míru, i když jsem byla těhotná,“ vysvětluje.

Jitka se už naplno věnuje kariéře zpěvačky a modeling už je minulostí. Nyní bude ale po velmi dlouhé době předvádět. „V lednu půjdu po strašně dlouhé době přehlídku svatebních šatů. Výjimečně jsem to vzala a zavzpomínám. Je to pro dobrou věc,“ dodala Boho.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám