Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Při vystoupení na koncertě na počest nedožitých 85. narozenin skladatele Karla Svobody vypadala bývalá Česká Miss, zpěvačka Jitka Boho (32) jako princezna z pohádky. A nebylo to náhodou.

S výběrem šatů jí svým způsobem pomáhala dcera Rosálka. „Ptala jsem se jí na názor, protože jsem se rozhodovala mezi třemi šaty. Dvoje byly modré, jedny růžové a ty okamžitě zavrhla, protože růžovou barvu nesnáší,“ vymyká se Rosálčin vkus tomu běžnému u holčiček jejího věku.

Jitka nakonec vybrala romantičtější model, aby se hodil k ústřední písničce z pohádky Tři oříšky pro Popelku. „Už jsem si ji vyzkoušela jednou zazpívat ve Tváři a měla jsem největší trému v životě. I proto, že ji zpívala Iveta Bartošová,“ svěřila.

Na koncert s hity Karla Svobody se ale těšila. „Vyrůstala jsem na muzikálu Dracula, doteď z něj mám husí kůži a brečím. Takže to, že se ocitnu na jevišti s Danielem Hůlkou, je pro mě krásné,“ dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám