Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Veronika Kopřivová (33) si už několik dní užívá tepla v exotickém ráji, kam odletěla na dovolenou. Jako destinaci si tentokrát vybrala Kostariku, odkud svým fanouškům pravidelně posílá slunné pozdravy.

Se svými sledujícími sdílí nejen poznatky z cest, zážitky, krásné pláže a celkový život v Karibiku, ale také snímky v bikinách, jak jsme již v předchozím článku informovali.

„Z vnitrozemí jsme se přesunuli na pobřeží a projíždíme v podstatě celé západní pacifické pobřeží Kostariky. Objevovat pláže a místní městečka, zastavit se, kde chceš, miluju tenhle typ cestování. Tahle obří pláž, kde bylo úplně prázdno, byla dokonalá,“ uvedla Veronika k jedné z fotografií.

Na nových snímcích vyniká nejen Veroniky výborná nálada, ale také perfektní postava a půvab. Už před pár dny sdílela také rafinovaný snímek nahoře bez, na kterém pózovala zezadu. Avšak tentokrát své příznivce potěšila i snímkem nahoře bez zepředu.

Krásná blondýnka tak opět sundala vrchní díl plavek a na jejich místo si tiskla dva kokosy. Z výrazu úspěšné podnikatelky je znát, že se při pořizování těchto fotek výborně bavila. V galerii se podívejte, co Veronika sdílí se svými fanoušky.

Reklama

Další články

Načítám