Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka, dabérka a zpěvačka Ivana Korolová (35) se až donedávna připravovala na premiéru nového muzikálu Zapomeňte na Shakespeara, která proběhla v Divadle Hybernia. Na slavnostní uvedení tříletou dcerku ani manžela nevzala. Na jevišti se totiž předvedla v odvážných scénách.

„Nebudu tam úplně nahatá, ale máme tam jednu scénu na posteli s Tomášem Novotným a Honzou Révaiem, kde se bude odehrávat lehké svlékání. Takže dcera na tohle představení ne, možná ani manžel,“ svěřila se Super.cz se smíchem ještě před premiérou herečka, která se na zkoušce objevila v kostýmu, který ji nejvíce zahaloval.

V latexovém body a sukni s vysokým rozparkem se cítila skvěle. „Tohle je jeden z kostýmů, který se mi moc líbí, cítím se v těch kostýmech krásně. Doufám, že bude kam schovat porty, protože je dost kostýmů na tělo, ale paní výtvarnice říkala, jen to ukažte,“ prozradila nám herečka, která se na jevišti objevila v roli Čechoameričanky.

Reklama

Další články

Načítám