Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Během sobotního večera předvedla Iva Kubelková (46) na parketu StarDance nejlépe hodnocené tango. S tanečníkem Martinem Prágrem se pouští i do náročnějších prvků a modelka a moderátorka zatím vše zvládá i navzdory tomu, že měla letos na jaře vykloubené rameno.

„Není to zatím tak, že bychom dělali něco, při čem by mi Martin rval rameno, to určitě ne. Musím to rameno hrozně pochválit, protože ono je zatím strašně hodné. Když se tou rukou o Martina opírám, tak o něm vůbec nevím,“ svěřila se Super.cz Iva a nás zajímalo, zda její tanečník bere na zranění ohledy. „Neberu na to ohled. Ivča mi to vždycky připomene. V daný moment, jestli ji to bolí, tak Ivča zařve bolí to a já trochu uberu,“ svěřil se Martin Prágr.

Pár postoupil do třetího kola a jak nám Iva přiznala, únava z tréninků už se dostavila. „To už se dostavilo dávno. Obdivuji, co to mé tělo v 46 letech vydrží, protože ta únava opravdu je, a to jsme teprve v druhém kole. Ale říkám si, že asi to má svůj význam a člověk tím tréninkem začíná zvykat to tělo na velký zápřah,“ dodala moderátorka, která tentokrát měla mezi hosty celou rodinu.

Vedle partnera dorazila stejně jako v prvním kole mladší dcera Karolína, ale i starší Natálie s přítelem, zpěvákem Adamem Mišíkem, který si StarDance před pár lety sám prošel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám