Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Petr a Michaela Říbalovi prožívají jedno z nejkrásnějších období. Manželé se na sociálních sítích svěřili, že se po velmi náročných chvílích, a dokonce plánování umělého oplodnění, už za několik měsíců dočkají svého vysněného potomka.

„Čekáme miminko. Dva roky očekávání, smutku, naděje. Ale vyšlo nám to a v srpnu budeme rodiče. Podařilo se to spontánně těsně před plánovaným umělým oplodněním. Je to zázrak, za který jsme extrémně šťastní. Ono se to fakt děje! Budeme rodiče,“ svěřili se Petr a Míša na sociální sít, kde se objevila spousta gratulací a milých vzkazů.

Právě Michaela hovořila na sociálních sítích o citlivém tématu plodnosti a otěhotnění velmi otevřeně. Svým fanouškům se dokonce svěřila, že se s manželem už nějakou dobu o miminko snaží, ale nedaří se jim. Čímž dodala i velkou sílu a podporu těm, kteří si prochází stejným či podobným obdobím.

„Když jsem poprvé zveřejnila téma, že se nám nedaří mít miminko, tak mi napsala spousta žen, že to také řeší. Řekla jsem si, že když mi ony píší, že mají radost, že to téma otevírám, tak to chci otevírat, a strašně to naplňuje i mě samotnou. Momentálně to beru jako nějaké poselství a jsem za to hrozně moc ráda. Ty příběhy, které mi chodí, jsou strašně silné,“ svěřila se dnes již nastávající maminka Michaela Říbalová před časem Super.cz.

Reklama

Další články

Načítám