Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Michaela Nosková (41) řadu svých fanoušků pohoršila provokativní fotkou, kterou vítala nový rok. Na snímku uprostřed polí potěšila nejen úsměvem, ale i bradavkami, kvůli kterým se někteří do zpěvačky rýpavě pustili.

Noskovou však názory haterů pobavily natolik, že se rozhodla nafotit snímky nové. „V návaznosti na oblast zájmu mého těla a jeho oblečení jsem si tedy oblékla pytel na odpadky,“ svěřila se zpěvačka, která poslala svým haterům jasný vzkaz. „Doufám, že tentokrát nevadí, že mám pásek a zvýrazňuje pas, ten mám taky od narození, jako ty bradavky,“ svěřila se Super.cz Nosková s tím, že jí často některé komentáře na internetu opravdu pobaví.

„Já to naštěstí moc neřeším, beru to s humorem,“ dodala zpěvačka, které to na fotkách i v pytli na odpadky za dvě koruny sluší. „Míšo, Vy jste kočka, Vám bude slušet cokoliv, Vy budete krásná i v pytli na smetí,“ stálo v jedné z mnoha pozitivních zpráv, které zpěvačka dostala.

Reklama

Další články

Načítám