Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sama pochází ze čtyř dětí a už i ona se pustila do rozšiřování rodiny... Princezna Radost z vánoční pohádky Slíbená princezna Marta Dancingerová (25) dorazila na představení vánočního programu České televize v pokročilém stupni těhotenství.

Jelikož je na promo fotografiích k pohádce s parukou dlouhých zlatých kadeří - Slíbená princezna je na motivy Zlatovlásky -, hned jsme ji nepoznali, v reálu je totiž Marta krátkovlasá brunetka. No a také nás překvapilo vzdouvající se bříško, které divák u princezen jaksi neočekává. To jí pomalinku rostlo zhruba od poloviny natáčení, ale protože se jí vyhnuly nevolnosti, užila si filmování i s miminkem.

Svou roli Radosti Dancingerová, kterou spíše než z televizních obrazovek známe z divadla, například ze Švandova nebo z Venuše ve Švehlovce, představila následovně: „Ona je takový benjamínek pro radost. Vymyká se svým ostatním sestrám, jak vzhledem, tak i svým ‚neprinceznovským‘ chováním. Je odvážná, impulzivní a velice svá,“ popsala postavu, kterou diváci České televize uvidí 25. prosince.

Reklama

Další články

Načítám