Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od chvíle, kdy získala Aneta Vignerová (36) korunku krásy uplynulo už patnáct let. Od doby, kdy v roce 2009 zabodovala v soutěži Miss se však příliš nezměnila. Štíhlou figuru má modelka stále stejnou, což také předvedla na rodinné dovolené v Egyptě.

Za sluncem a odpočinkem na pláži odletěla Aneta se synem Jiříčkem a manželem Petrem Kolečkem. Rodinnou pohodu modelka pravidelně zaznamenává a sdílí se svými fanoušky. A neochudila je ani o záběry své dokonalé figury v bikinách. Nejen se synem v náručí zapózovala Aneta ve vlnách. „Bohyně a synáček jak andílek,“ napsala jí jedna z fanynek.

Zamilovaná modelka, která pravidelně natáčí i svého manžela, nevynechala ani záběry, kdy ji Kolečko romanticky zasype polibky. Pózování u moře se tak nevyhnul ani známý scenárista. „Překrásná rodinka a vy jste jako panenka,“ napsala Anetě další ze sledujících.

Úsměvy od ucha k uchu a společně strávené chvíle rok po svatbě dokazují, že pár je stále zamilovaný a jejich vztah jen kvete. Modelka přesto přiznala, že ji zrada od partnera bolela, z životní zkušenosti odešla však silnější a rozhodla se nechat vše za sebou. „Když do toho jdeš, musíš ty věci nějakým způsobem vymazat. To jsme si nějak stanovili,“ řekla Super.cz modelka, která nyní na dovolené dokazuje, že jim to jako rodině skvěle klape.

Reklama

Další články

Načítám