Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Má rok a měsíc po porodu prvorozené dcery Karolínky a už je opět neuvěřitelně sexy. I když zpěvačka Kate Matl (45) stále ještě kojí, nebojí se chodit ve velmi odvážných modelech, v nichž vystavuje luxusní postavičku a odhaluje i větší část ňader.

"Prsa mi právě drží díky tomu, že ještě kojím. Začala jsem i se cvičením, protože nás čekají velké koncerty s DJem Bobem a několik koncertů už jsem měla v Německu i sama, takže musím být v kondici. Cvičím dvakrát týdně, jen s vlastní vahou, žádné činky nebo stroje. Zjistila jsem, že nejsem vůbec fit a tu formu potřebuju vyladit," svěřila.

Ještě před porodem nám Kate říkala, že v návratu na koncertní pódia ji partner podporuje, a dokonce bude ochotný jezdit na koncerty s malou spolu s ní. "Nakonec je to trochu jinak. Mám chůvu Marušku, která mi hodně pomáhá, a zjistila jsem, že když jedu na koncert, je pro malou lepší, když zůstane doma. Nejdéle jsem byla pryč pět dní, mléko mi naštěstí nezmizelo. Velké turné, kdy bude 70 koncertů v kuse, nás čeká až příští rok, tak to počítám, že na ty nejbližší destinace pojede se mnou," objasnila zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám