Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S pořádnou dávkou nostalgie vyrazila na premiéru muzikálu Bídníci zpěvačka Michaela Gemrotová (38). V GoJa Music Hall, kde se hrají, se dostala na výsluní díky roli Christine ve Fantomovi opery, hrála zde i v dalších kusech. Kvůli zdravotním problémům dcery Anežky šlo ale divadlo stranou.

„Strašně si vážím toho, co jsem tady v tom divadle prožila. Je to opravdu nostalgie a všem, hercům i producentovi Františku Janečkovi, přeju, aby bylo představení krásné. Chce se mi až brečet, ale vždycky je všechno tak, jak má být. Jsem maminka, mám Anežku, za to jsem moc šťastná a jsem ráda, že si s manželem můžeme užít tenhle krásný večer v publiku,“ řekla Super.cz zpěvačka.

Na slavností večer zvolila jedny z nejkrásnějších šatů večera. „Šila mi je návrhářka Petra Brzková, ale už je mám v šatníku strašně dlouho, snad dva roky, a nikdy jsem je neměla na sobě. Schovávala jsem si je pro něco výjimečného. Navíc lahvově zelenou miluju,“ prozradila.

Šaty ale neodloží, mohou se ještě hodit na koncerty, které má Míša v plánu. „Například s Marianem Vojtkem a Vaškem Noidem Bártou máme 3. června koncert na Žofíně. Tak doufám, že zase na oplátku přijde František,“ zve i naším prostřednictvím producenta.

Reklama

Další články

Načítám