Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Michaela Gemrotová (38)vystoupila s řadou svých kolegů na koncertě k nedožitým 85. narozeninám hudebního skladatele Karla Svobody (†68). A už za pár dní ji čeká v jejím domovském Divadle Broadway další koncert, který pořádá sama ve prospěch nadace Anežka, kterou s manželem založili na pomoc dětem, které se narodily s hendikepem jako jejich dcera.

„Producentsky to má tedy na starosti můj muž, já spíš funguju jako takový produkční mravenec. Jsem šťastná, že mi to producent divadla umožnil, protože už je to vlastně jediné divadlo, kde vystupuji. V únoru mě tady čeká premiéra muzikálu Trója. A jsem strašně moc ráda, že spousta lidí z Divadla Broadway vystoupí i na našem koncertě 4. ledna. Komukoli jsem řekla, odpověděl mi, že do toho půjde se mnou. A moderovat bude Libor Bouček. Doufám, že to bude nejen na dobrou věc, ale i hudedně to bude špičkové a lidi si to užijí,“ svěřila se Míša.

Zpěvačce to na vystoupení moc slušelo, když oblékla metalickou róbu, v níž vynikla její štíhlá postava. „Tyhle šaty mi vybírala Anežka, kterou jsem s sebou vzala do obchodu. Jen se rozhodovala, jestli žluté, anebo stříbrné. Nakonec se rozhodla pro tyhle,“ prozradila zpěvačka.

Reklama

Další články

Načítám