Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Patrika „Rytmuse“ Vrbovského a Jasminu Alagič 30. prosince vykradli. Do domu manželů se dostal zloděj, který ukradl z jejich ložnice cenné kousky. Jako snubní prsten, zlaté řetízky, značkový kufr nebo designové hodinky. A to vše ve výši více než osmdesáti tisíc eur, tedy necelých dvou milionů korun, jak informoval slovenský deník Pluska7dní.

K nepříjemné situaci se vyjádřili také manželé.

„Ano, snažil se k nám někdo dostat, do části domu se i dostal. Absolutně nechápu, proč takhle vesmír zareagoval a ten někdo ukradl jen moje šperky. Tobě vzal naštěstí věci, které nejsou tak hodnotné. Je to proto, že Patrik má víc rozumu, máme dokonalý trezor, ze kterého se to nedá vypáčit, a já jsem si tam ty věci nedávala. Je to moje chyba, že jsem přemýšlela tak, jak někdy přemýšlím. Pokud by vás nenapadlo něco takového udělat, tak nečekáte, že někdo udělá něco takového vám. Nevadí, stalo se a bereme to jako lekci, kterou přes nás posouváme i vám,“ svěřili se Patrik a Jasmina s tím, aby si lidé nenechávali své domácnosti bez zabezpečení.

„Myslete na to, že i za bílého dne, kdy jste pryč, tak si dávejte pozor na svoje věci. Ten člověk evidentně kradl i v dalších domech, ale nebudeme to víc rozebírat, protože je stále předmětem vyšetřování. Já jen věřím, že se to nikomu z vás nestane a že jsme se z toho všichni ponaučili. A ještě jednou děkujeme za vaše zprávy,“ podotkli.

Reklama

Další články

Načítám