Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rapper Rytmus (47) si dopřál opravdu luxusní dárek. Nechal si vyrobit masivní, přes deset deka vážící zlatý prsten osázený 1700 diamanty. Taková paráda vyjde na miliony…

Jde o speciální kousek, který pro něj má především emoční hodnotu. Nechal do něj promítnou názvy svých sólových alb, které formovaly a ovlivnily celou jeho kariéru. „Nazval jsem ho pochopitelně Greatest of All Time, protože jsou na něm všechna moje sólová alba (Bengoro, Kral, Fenomen, Krstny otec), která přinesla klíče k úspěchům dnešních rapperů, kteří dodnes využívají jejich definice, které přinesly sound, co ovlivňoval a formoval československý rap po dobu dvaceti roků,“ napsal k prstenu.

„Tento šperk mi připomíná houževnatost, víru v sebe sama a v každé době, kdy jsem byl sám. (…) Prsten má pro mě velký význam, protože je tam můj rapový život za posledních dvacet roků,“ doplnil. A přidal i pár technických parametrů: prsten váží 110 gramů, je z 18karátového zlata a osázený 1700 diamanty.

Když mu šperk přinesli, rozbalil si ho před zraky své manželky Jasminy Alagič (34). Vyrazil jí dech, na zářivý prsten se dívala s téměř posvátnou úctou. „Je dobře vidět moje závist ve tváři?“ zeptala se pak v žertu.

Reklama

Další články

Načítám