Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nicol Lenertová patřila ve své době k největším hvězdám televize Nova. Moderátorka tehdy na obrazovkách budila velkou pozornost také proto, že často měnila účesy. Jak sama zavzpomínala, to někteří diváci velmi řešili a psali dopisy do televize.

Ten počátek byl takový, že jsem začínala jako tmavá, potom to přecházelo do blond. Střídalo se to nakrátko, pak polodlouhé. Hodně se to řešilo, lidé psali i do Volejte řediteli. Diváky zajímal víc můj účes než zasedání měnového fondu. Tehdejší ředitel Železný měl co řešit,“ smála se Nicol během rozhovoru pro Super.cz.

Dnes byste ji téměř nepoznali. Nicol se pyšní dlouhými blond vlasy. „Na jednu stranu bylo hezké řešit vlasy. Člověk, když si na to vzpomene, tak si řekne, že radši ty vlasy než to, co se děje dnes. Byla to šťastnější, veselejší doba,“ míní.

Televize jí tak vůbec nechybí. Bývalá přítelkyně Jaromíra Jágra (52) a tehdejší finalistka Miss ČR je vdaná za movitého podnikatele a má dva syny. „Mám se dobře, děti mi rostou. Mladší syn končí základní školu, starší syn dělá zkoušky v zahraničí a bude v cizině studovat také na vysoké škole. Ten se mi trošičku vzdaluje, ale moc mu to přeji a fandím mu. Uvidíme, zdali ho ten mladší bude také následovat,“ dodala Nicol Lenertová.

Reklama

Další články

Načítám