Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Markéta Konvičková (29) je šťastná maminka dcerky Amálky, kterou má se svým partnerem Reném. Zatím ještě nejsou svoji, vzít se ale mají v plánu. Kdy to bude, zatím není jasné.

„Já jsem člověk impulzivní, napadlo mě vystřelit jedno datum, které se mi líbilo, ale byla to neděle, tak jsme na ten úřad nedošli. Takže třeba mě to znovu napadne, a bude zrovna otevřeno. Nebo jsem taková, že bych odletěla na dovolenou, tam to udělala a potom se vrátila a uspořádala mejdan pro kamarády a rodinu. Ale zatím to nemám v plánu,“ svěřila se Markéta v našem pořadu Superchat.

Superchat s Markétou Konvičkou. Zpěvačka se rozpovídala o svém boji s nádorem, o své dcerce i o dalších plánech

Podle jejích přátel se pro svatbu nabízí příští rok, a to hned z několika důvodů.

Já budu mít třicet a s partnerem budeme mít výročí, deset let. Ale to bych ochudila lidi o ten jeden mejdan. Lidé mi říkají, ať to spojím, ale to nechci. Chci mít tu třicítku a pak svatbu. Ale nevím, třeba mě to napadne za týden a vezmeme se,“ smála se Markéta.

Celý Superchat se zpěvačkou, která se do širokého povědomí lidí dostala v roce 2009 díky soutěži Česko Slovenská Superstar, si můžete poslechnout také na všech podcastových aplikacích.

Reklama

Další články

Načítám