Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Talentovaná zpěvačka Markéta Konvičková (29) nedávno promluvila o tom, že už doživotně musí brát léky, protože před pár lety jí lékaři našli vzácný nádor na vaječníku, na jehož léčbu chemoterapie nezabírá.

Na začátku léčby nabrala kila, která se jí podařila shodit a svou postavičku ukázala v novém klipu s názvem Nebe peklo ráj ve spolupráci s Janem Bendigem. Fanoušci se tak dočkali nové hudby po šesti letech. „Chtěla jsem být ve formě, chtěla jsem se cítit dobře a dát do toho úplně všechno. Jsem tak ráda, že jsem šla do plavek, natáčelo se u moře. Jsem ráda, že Honzík na mě počkal, dříve bych se v plavkách necítila komfortně a po letech jsme snad vydali hezkou letní písničku,“ radovala se zpěvačka během rozhovoru pro Super.cz.

Dnes se snaží brát všechno optimisticky. „Cítím se celkově dobře. Já myslím, že to jde ze mě cítit. Zdraví je pod kontrolou. Už si mohu dovolit věci, které s oteklým obličejem a břichem nešly,“ dodala s úsměvem Markéta Konvičková, se kterou jsme si povídali na galakoncertu Královy popu na hradě Karlštejn.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám