Hlavní obsah
Článek

Jsou to dva měsíce, kdy moderátor Petr Říbal a jeho krásná žena Michaela oznámili, že se stanou rodiči. Manželé netajili, že jim početí delší dobu nešlo, a dokonce plánovali umělé oplodnění. Stal se ale zázrak a Míša otěhotněla.

My jsme je potkali v krásných prostorách britské ambasády v Praze, kde probíhala zahradní slavnost a jedna velká anglická značka zde uvedla svou novou kolekci. Proto jsme neváhali a hned budoucím rodičům osobně pogratulovali. „Moc děkujeme. My se moc těšíme a je to takový strach a radost dohromady. Těšíme se, až bude srpen a staneme se rodiči,“ svěřila se Míša a Petr Super.cz.

Těhotenství si sympatická blondýnka užívá. „Cítím se dobře, skvěle, já to pořád zaklepávám,“ smála se Míša.

Budoucí rodiče si zatím pohlaví miminka nechávají pro sebe. Přiznali nám, ale že u nich proběhla už řádná diskuse, jaké jméno pro svého potomka vyberou. „Je to důležité rozhodnutí, snažíme se ho nezanedbat. Teď už máme na lednici čtyři jména. Bylo jich dvacet a už to jsou jména jenom jednoho pohlaví. Už to zkoušíme, jak to zní, až ho nebo ji budou oslovovat ve škole, když bude zlobit a tak.“

Nyní už postupně začínají zařizovat i pokojíček. „Máme to objednané. Tím, že my jsme měli tento pokoj pro návštěvy, tak jsme to museli uklidit a teď začínáme. Budeme tapetovat a skládáme to všechno dohromady,“ dodali Míša a Petr Říbalovi.

Další články

Načítám