Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Iveta Vítová (40) je stále na rodičovské dovolené a na televizi Nova se zatím nevrací. Od dětí si přesto po dlouhé době odskočila do práce, moderovala ples s Janem Čenským v pražském Obecním domě. A přiznala, že je velmi nervózní.

„Já jsem zprávařka, já čtu, já mám ráda všechno nalajnovaný. Potřebovala bych tu mít čtecí zařízení. Zatímco Honza je bavič a rád improvizuje. Takže je to pro mě trošku náročný. Ale na druhou stranu vím, že Honza to vždycky zachrání. Bude to dobrý,“ řekla Super.cz jen pár minut před začátkem.

Na rozdíl od většiny přítomných missek Iveta nevsadila na odhalený model. „Šaty mi navrhla Zuzana Lešák Černá. Nechala jsem to na ní. Měla vizi, což mám ráda. Já do těch věcí neumím mluvit. Vyřešila šaty, šperky i kabelku. Stačila jedna zkouška a sedí mi to perfektně. Podle mě jsou velmi lichotivé,“ usmívala se Iveta, která ples moderovala již počtvrté a neměla s sebou žádného partnera.

„Potkávám se tu s lidmi, které jinde nepotkám. Beru to tak, že si udělám hezký večer, a navíc si trošku zapracuju. Není třeba někoho vodit,“ dodala.

Reklama

Další články

Načítám