Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Shannen Doherty (53) ve svém podcastu Let´s Be Clear v pondělí fanouškům svěřila, že už se těší na nový rok. V tom letošním ji potkaly vážné zdravotní i osobní potíže, strach i zlomené srdce.

Vánoce Brenda z populárního seriálu Beverly Hills 90210 strávila s maminkou Rosou, s manželem Kurtem Iswarienkem se v lednu rozešli. Údajně kvůli jeho nevěře, kterou však popřel. V lednu Doherty také podstoupila operaci, při níž jí z hlavy vyoperovali nádor. Informaci o tom, že se jí rozšířila rakovina, sdílela v červnu.

„Tento rok je o tom, že jsme neskutečně vděčné, že jsme tady a že čas trávíme s lidmi, kteří jsou s námi v dobrém i ve zlém, s takovými, kteří neutečou, kteří nás bezpodmínečně milují a kteří věří stejným věcem, mají stejné morální zásady a standardy a mají charakter,“ uvedla Shannen s maminkou po boku ve zmíněném podcastu. Na koho tím narážela, si můžeme domyslet…

Zároveň řekla, že rok 2023 pro ni byl turbulentní a zažila obrovské zdravotní i osobní potíže a spoustu srdcebolu a strachu.

Rakovinu Doherty poprvé diagnostikovali v roce 2015, o pět let později se nemoc vrátila ve čtvrtém stadiu. Podle posledních zpráv se z prsu rozšířila do mozku a kostí. „I když to byl sporný rok, z nějakého důvodu mám pocit, že v poslední době je to mnohem lehčí a pozitivnější,“ věří v lepší zítřky.

Reklama

Další články

Načítám