Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už není o čem pochybovat. Poté, co se společně minulý týden vydali na koncert zpěvačky Beyoncé, vyrazili Kylie Jenner (26) a Timothée Chalamet (28) na veřejnost opět jako pár. Tentokrát se ani nedrželi zpátky a projevy lásky nebraly konce....

Sedmadvacetiletý hollywoodský idol a o dva roky mladší televizní hvězda ze slavné rodiny sledovali triumfální zápas Novaka Djokoviče, který v neděli zdolal ruského protivníka Daniila Medveděva a vyhrál svůj rekordní čtyřiadvacátý grandslamový titul.

Maminka pětileté dcery Stormi a rok a půl starého syna Airea, která se s otcem svých dětí Travisem Scottem rozešla začátkem letošního roku, si polibky a dotyky od své nové lásky očividně užívala a hojně je opětovala. Rozhodně jí nevadilo, že se nacházejí na tribuně, kde na ně míří objektivy fotografů.

Hvězdný páreček dokonce zaujal i pořadatele zápasu a na oficiálním Instagramu US Open se objevili v krátkém videu, kde s ostatními hosty ve VIP sektoru s napětím sledují zápas.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám