Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O jejich románku se v šoubyznysu špitá už od dubna, ale dosud se nikdy společně neobjevili ani na procházce. Řeč je o Kylie Jenner (26) a herci Timothéem Chalametovi (28). Tomu je zřejmě od nynějška konec. Novopečený pár se totiž objevil na koncertě popové divy Beyoncé v Los Angeles, kde je natočil další z diváků.

Vystoupení zpěvačky, která loni učinila úspěšný comeback díky vydání alba Renaissance, si nenechala ujít řada slavných osobností jako Justin Bieber s manželkou Hailey, Zendaya s Tomem Hollandem nebo Kim Kardashian. A právě její nejmladší sestřička byla rovněž mezi diváky, seděla ovšem vedle sympatického herce ze snímků Lady Bird, Dej mi své jméno či Ve jménu vlasti, kterého zbožnují dívky po celém světě.

Kylie a Timothée se tak úplně poprvé vydali mezi lidi, čímž potvrdili to, o čem média mohla zatím pouze spekulovat, a to rovnou mezi celé desetitisíce. Dosud bylo totiž vždy vidět jen to, jak nejmladší ze slavného sesterského klanu přijíždí svým vozidlem branou k hercově domu. Mladá dvojice tak zřejmě chce vztah povýšit na další úroveň a již se nehodlá skrývat...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám