Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S přítelem Jakubem Prachařem (40) se objevili na slavnostním zahájení karlovarského filmového festivalu, pak už jsme se potkali jen na jedné párty. Herečka Sara Sandeva (26) na ní zářila v červené róbě s odhalenými zády, kterou si v horku, které panovalo, velmi pochvalovala.

"Měli jsme tady různé pracovní povinnosti, Jakub je tady dnes s filmem Buď chlap, tak jsem ho přišla podpořit. Kino jsme žádné nestihli, chtěli jsme vidět film Citlivý člověk, kde hraje hlavní roli Jakubův tatínek David Prachař, ale byl beznadějně vyprodaný. Tak si ho pustíme doma, až si vydechneme, protože to byl náročný týden," konstatovala.

Sara má za sebou hodně hektické pracovní období, proto už se těší na prázdniny, kdy se prý bude válet, jíst a má v plánu navštívit i svoji rodinu na Balkáně. Jídlo jsme probrali o trochu podrobněji, protože se nám zdálo, že štíhlá herečka ještě trochu pohubla. "Možná má teď víc práce, tak zřejmě kvůli tomu. Ale jím pořád stejně a nepřijdu si, že bych nějak drasticky hubla," míní. V našem rozhovoru jsme probrali i to, zda sama vaří. To už se dozvíte v našem videu.

Reklama

Další články

Načítám