Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Sandra Nováková (42) má před sebou pohádkové léto. S manželem Vojtěchem Moravcem a jejich synem na dva měsíce přesídlili do Chorvatska, kde točí seriál. Krásné počasí a moře si užívá nejen s rodinou, ale i přáteli.

Na místo totiž dorazil také Jakub Prachař (40) s přítelkyní Sarou Sandevou (26). Po společné fotce z večeře, na kterou partička vyrazila, se herečky pochlubily snímky v plavkách. „Holky, jste jak krásky z šedesátek. Boží fotka,“ napsala jim k sexy snímkům na sociální síti jedna z fanynek. „Holky, jste jak z bondovky,“ stálo v další z mnoha pochvalných zpráv k fotkám, které pořídil Sandřin manžel.

A jak už herečka avizovala, zatímco její muž bude mít na natáčení spoustu práce, ona si stihne užívat i moře a krásy okolí. „Je to pokračování seriálu Pod hladinou a já se tam zjevuji jen v nějakých představách. Takže já si to budu spíš užívat a Vojta to bude muset odpracovat,“ svěřila se Super.cz herečka.

Reklama

Další články

Načítám