Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Natálie Grossová (21) už je pár měsíců zamilovaná. Její srdce si získal hudební producent z Amsterdamu a s partnerem tráví každou volnou chvilku. Společnou domácnost ještě nesdílí, ale pokud to bude stále klapat, není do budoucna zřejmě nic vyloučeno.

I proto doma tráví Natálka dnes už méně času než dřív. Nás zajímalo, zda to je jeden z důvodů, proč se jejich dům v pražském Slivenci objevil na realitním portálu jako na prodej.

„Je pravda, že já jsem teď hodně často u přítele, a ten barák je prostě větší, a samozřejmě není asi příjemné, když tam je mamka někdy sama,“ svěřila se Super.cz Natálka.

„Nevím úplně, jak to smýšlí, tak uvidíme, jak to všechno dopadne,“ dodala zpěvačka s tím, že neví, zda Šárka Grossová dům, který si pořídili před lety s manželem, opravdu plánuje prodat.

„S mamkou trávíme hodně času, já za ní jezdím, ségra za ní jezdí, normálně tam spíme občas, je to můj domov a furt tam bydlím, ale jsme starší a každá máme svůj život, ale mamka je stále the best,“ dodala s úsměvem zpěvačka, kterou jsme potkali na představení Vánoční zázrak v Divadle Broadway.

Reklama

Další články

Načítám