Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na párty věnované čokoládě bychom tenistku Dominiku Cibulkovou nečekali. Jedna z nejúspěšnějších slovenských tenistek je totiž v procesu hubnutí. Dává si tělo dohromady po druhém porodu. Dominika je maminkou tříletého Jakuba a téměř roční Niny.

„Už mám dole patnáct kilo. Tím, že jsem malá, každé kilo navíc je víc vidět. Jsem ráda, že jsem zhubla, každý, kdo tím prošel, ví, že je to velmi náročné a co to obnáší. Ale jsem ve třech čtvrtinách cesty, ještě chci dát dolů dalších osm kilo. Jsem motivovaná, nastartovaná a těším se z výsledků,“ prozradila Super.cz Dominika, která se chce dostat na váhu, kterou měla před těhotenstvími.

Dominika dodržuje čtyři a půl měsíce krabičkovou dietu, s pohybem to prý až tak slavné není. „Na tenis není čas, chodím na kardio, cvičím, ale spíš z domova, protože bych jinak potřebovala, aby někdo pořád hlídal malou. Se dvěma dětmi je to složitější. Ale strava se dá hlídat pořád. Můj metabolismus bohužel není takový, abych hubla sama od sebe. Dceru jsem třeba kojila osm měsíců a během té doby jsme přibrala ještě víc než během těhotenství,“ svěřila nám.

Vedle mateřství zvládá Cibulková spoustu dalších aktivit. „Hodně času mi zabírá Instagram, kde jsem ambasadorkou různých značek, mám tenisovou akademii, dětský obchod a nadaci. Manžel se soustředí na naše podnikání s kavárnami,“ vypočítala.

Reklama

Další články

Načítám