Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá slovenská profesionální tenistka Dominika Cibulková a její manžel Michal Navara nechali pokřtít dceru Ninu. Ceremoniál proběhl v Domě sv. Martina v Bratislavě.

Po obřadu následovala slavnostní hostina v Barokní zahradě Bratislavského hradu, která připomínala přepychovou svatební hostinu pro několik přátel a rodinu.

Hostina se nesla v bílých barvách, které společně s barvami zahrady vytvořily elegantní kontrast. Zrcadlový stůl zdobily bílé růže v broušených vázách. Nad stolem byly pověšené křišťálové lustry a na slavnosti nechyběl ani soukromý pianista.

Dominika je milovnicí módy. V tento významný den oblékla sofistikované bílé šaty, které podtrhly její elegantní vzezření. Stylový outfit doplnila luxusními doplňky v podobě lodiček s třpytivými mašlemi značky Amina Muaddi, luxusní kabelky Bottega Veneta za necelých 73 tisíc korun a na hlavě měla bílý klobouček se síťkou. Také dcerka Nina byla oblečená do světlých barev, a to bílých šatiček od Louise Vuittona.

Celý ceremoniál byl plný radosti a emocí, jak Dominika, tak i její partner neskrývali úsměvy a dojetí. Manželé společně vychovávají ještě syna Jakuba, který byl před několika lety také pokřtěný.

Bývalá tenisová hvězda nedávno navštívila Prahu, kde nám prozradila, že se dětem věnuje naplno. "Jsem máma na plný úvazek. Můj nejlepší kamarád je odsávačka, všude ji mám s sebou. Malou kojím nebo chůva jí dává z flašky. Tím, že se věnuju rodině, chodím na akce opravdu málo. Jednou dvakrát za rok. Nalíčím se, vlasy, z domácího županu se převléknu, užívám si to," řekla Dominika pro Super.cz.

Související témata:

Další články

Načítám