Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bude to pomalu rok, co se Olga Lounová (43) stala maminkou a naprosto se jí změnil život. Zpěvačce se ale celkem rychle podařilo shodit přebytečná kila. Stále ale není na své předporodní váze.

Je složité to, že pořád kojím, takže mám v sobě pořád velký obsah vody a mléka. Když kojíte větší miminko, tak toho potřebujete víc. Když se vážím na speciální váze, kde se váží i svaly, voda, tak mám v sobě velké procento vody. Takže pořád mám ještě o tři kila víc,“ svěřila se Olga Super.cz a u toho ukázala, že nejvíce jsou na ní zmíněná kila vidět v obličeji.

Malá Arianne je pro ni vším. Bere ji téměř na každé své vystoupení a dokáže s ní prochodit mnoho kilometrů, když zrovna spinká v kočárku. „Někdy jde tatínek, někdy jde babička, není to každý den, že bych chodila, ale když už se jde, tak ujdu čtyři až deset kilometrů. To záleží, jaký je terén. Tam u nás je dost kopcovitý terén, takže tam je to o tom převýšení, ale je to pohodička, že člověk trénuje všechny možné partie.“

Zdá se tak, že Olgu neopouští síly ani na okamžik. „Já mám strašně moc energie a přijde mi, že moje práce není práce, ale můj koníček, takže to mě naplňuje a neunaví mě to. Nedělám moc věcí, které by mě nebavily, to člověka vyčerpává. Mám holčičku a jsem na mateřské dovolené,“ dodala Olga Lounová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám