Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bude to už devět měsíců, co se Olga Lounová (43) stala šťastnou maminkou. Dcerka Arianne je pro ni největším darem. Mají spolu velmi silné pouto. Zpěvačka se teď s fanoušky podělila o fotku, kde kojí. Ti ji následně zahrnuli dojemnými vzkazy.

„Momenty spolu. Momenty, na které nechci nikdy zapomenout. Kéž bychom takto propojeny mohly zůstat navždy. Jak rychle ten čas letí,“ napsala Olga ke snímku. „Moje, ony navždy zůstanou. Neboj,“ reagovala spisovatelka Bára Nesvadbová (49). „To je nejvíc!!! Miluji vás,“ přidala se návrhářka Blanka Matragi (71). A pozadu nezůstaly v komentování ani další ženy. „Olinko, tohle nikdy nezapomenete, to mi věřte. Dceři je už 19 let. A stále si vybavuji a cítím každou chvilku s ní,“ reagovala jedna z nich.

Malá holčička svou maminku doprovází i na vystoupení, kterých má Olga aktuálně větší množství. Vše ale zvládá levou zadní, protože v noci žádné drama nepřichází a Arianne svou maminku nechává vyspat.

My spinkáme spolu a máme takový systém. Já ještě kojím a tím, jak spinká se mnou, tak jen naznačí, že má v noci hlad, já se přetočím, ona se napije a zase spíme dál. Takže není to žádné dramatické vstávání, tím pádem jsme obě vyspalé celkem slušně.“ svěřila se nedávno Super.cz Olga Lounová.

Reklama

Další články

Načítám