Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americký rapper a módní designér Kanye West (46) zvaný Ye tráví už několik týdnů v Itálii se svou manželkou Biancou Censori. A zatímco dosud se pozornost soustředila spíš na vnadnou brunetku a její zálibu v odhalování se na veřejnosti, o víkendu se i Kanyemu podařil husarský kousek. Z počínání svého bývalého manžela a jeho nové ženy už je v rozpacích i Kim Kardashian.

V době, kdy mnozí volají po zatčení Bianky Censori kvůli jejímu nevhodnému oblékání, se dostaly do médií fotografie z romantické plavby této kontroverzní dvojice loďkou po Benátkách. Zamilovaná gesta ovšem Kanye doplnil i kalhotami na půl žerdi a holým pozadím vykukujícím zpod saka.

Televizní hvězda Kim, která s Westem strávila v manželství osm let, je údajně z jejich chování ‚zoufale znepokojená a v rozpacích‘, a to především kvůli jejich společným dětem. Kim, která má s Kanyem celkem čtyři ratolesti (dcery North a Chicago a syny Sainta a Psalma), se podle zdroje z jejího okolí děsí každých jejich nových fotek.

„Kim se hodně bála nových fotek, které vyšly s Biancou. Jak to všechno vysvětlí dětem? Kvůli Kanyemu je v rozpacích a bojí se o něj. Potuluje se bos se šampaňským po ulici, něco zjevně není v pořádku," prozradil zdroj pro The Sun.

„Je to pro ni těžké, protože jakmile si myslí, že může jít dál, stane se něco takového a ona je do toho zatažena zase zpátky. Je to tak pokaždé, když Kanye a Bianca předvedou ty téměř nahé kousky. Všem to připomene, že Kim se během manželství oblékala do upnutých nahých šatů,“ dodal zdroj s odkazem na skutečnost, že Kanye své ženě kdysi vyčítal příliš odvážné oblékání.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám