Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kontroverzní dvojice Kanye West (46) a Bianca Censori zůstávají už několik týdnů v Itálii, kde krátkovlasá návrhářka nepřestává udivovat svým neotřelým módním vkusem. Jak se zdá, z hrozby zatčení za odhalování, která může být v této zemi sankciována nejen tučnou pokutou, ale dokonce až čtyřmi lety za mřížemi, si nic nedělá a zcela průsvitné modely u ní i nadále vedou. Ne každému je její oblékání po chuti a na přetřes se mnohdy dostanou i její nepřehlédnutelné vnady.

O víkendu dvojici opět fotografové zastihli, jak společně kráčí po městě. A zatímco rapper, samozvaný Ye, tradičně sáhl po černé a po ulici si vykračoval bos, jeho žena obula naopak lodičky na podpatku. Dál už však její ohoz nebyl ani trochu vhodný na veřejnost.

Bianca na sobě měla průsvitný overal, jenž připomínal stahovací lesklé punčochy, vršek pak dost možná vytvořila z matných silonek, z nichž vystřihla díru v oblasti rozkroku a do nohavic provlékla ruce. Jak už je u ní dobrým zvykem, se spodním prádlem se neobtěžovala. Stejně ‚stylový‘ outfit si tak můžete za pár korun vytvořit během minutky i sami doma. Ale kdo by v něm kromě Censori chtěl pochodovat po městě?

„Holka potřebuje nahoře lepší oporu,“ poznamenal jeden ze čtenářů na britském Daily Mailu a další se připojil: „Kupte někdo té ženě slušnou podprsenku!“

„Italové by ji měli zatknout, je neslušné se takhle oblékat kvůli pozornosti,“ pohoršuje se jiný čtenář a další přitakávají: „Není správné se takhle oblékat na veřejnosti, vypadá to, že nemá úctu k sobě ani k ostatním, kteří kolem ní chodí,“ nebo: „Nerespektuje sama sebe. Proč se takhle oblékat pro muže nebo pro pár vteřin slávy.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám