Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Plánovala si výlet do Tanzanie a chtěla vylézt na horu Kilimandžáro, osud tomu chtěl ale jinak. Vítězka světové soutěže krásy Karolína Kokešová (28) už jedenáctý den leží v nemocnici. Po operaci krčních mandlí nemá na výšlapy po horách ani pomyšlení.

„Už mi bylo líp. Krční mandle se v dospělosti trochu hůř hojí a je delší rekonvalescence,“ svěřila se Super.cz modelka, která si touhle dobou plánovala splnit velký cestovatelský sen.

Naplánovanou cestu však musela zrušit a nastoupila do nemocnice. „Jsem týden po operaci a mám bolesti uší, zubů, čelisti, moc nespím,“ prozradila Karolína s tím, že nemůže jíst a bojuje i s pitím po každém polknutí.

„Ale nestěžuji si, je tu o mě dobře postaráno,“ svěřila se Karolína, která se po operaci už těší domů, kde bude v rekonvalescenci pokračovat. Modelka je vděčná také za vlnu podpory od přátel i fanoušků. „Děkuji za všechny milé zprávy. Bojuji jako vždy, vše je o hlavě,“ dodala Karolína z nemocničního lůžka.

Reklama

Další články

Načítám