Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve společnosti se pravidelně objevují bok po boku už takřka dva roky. Dcera Ivy Kubelkové (46) nemohla na premiéře nového seriálu Metoda Markovič, ve kterém hraje jednoho z vyšetřovatelů Adam Mišík (26), samozřejmě chybět.

Během našeho rozhovoru se Natálie Jirásková (19) rozpovídala i o blížící se zkoušce z dospělosti, která ji letos čeká. „Maturuji letos, takže se zblázním, no. Sedím doma fakt každý den, furt se učím otázky, pořád dokola, je to náročný,“ svěřila se Super.cz Natálka, která ještě přesně neví, kterým směrem by se chtěla vydat.

„Ještě nevím, myslím, že je ještě chvilku čas. Uvidím, kam mě ten život zavane, třeba se rozhodnu, že je nějaká škola pro mě, nebo nic nenajdu a půjdu úplně jiným směrem, ještě opravdu nevím a stále hledám,“ prozradila dcera Ivy Kubelkové, která působí už pár let ve světě modelingu.

Že by šla ve šlépějích své maminky i před televizní obrazovkou, si zatím není jistá. „Možná až budu starší, teď bych se na to necítila,“ řekla se smíchem Natálka, že pro moderování nemá zatím životní zkušenosti. „I co se týče projevu, tak samozřejmě čím jste starší a máte víc zkušeností, tím lepší to je,“ dodala Natálka.

Reklama

Další články

Načítám