Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V kuloárech kolovaly podivné zvěsti, že celá akce s moukou, která zničila slavnostní model zpěváka Jana Bendiga (30) na předávání cen Český slavík, byla fingovaná. Důkazem, který koloval na sociálních sítích, mělo být společné video s útočníkem. Celá akce měla být jen kopií podobné události, kterou měla na svědomí Kim Kardashian.

Nejprve se ozval sám Jan Bendig, aby tyto spekulace vyvrátil. Následně sám sebe odhalil útočník, který se měl podle svých slov udat i na policii. „Rád bych se omluvil Janu Bendigovi za to, co proběhlo teď v pátek na Českém slavíkovi. Nebylo to nic osobního, rozhodně to nebyl rasistický útok. Myslím, že žádnou narážku jsi slyšet nemohl, nevím, proč to některá média zveřejňují. Prostě jsem přišel, hodil jsem mouku a byl jsi tam první. Kdokoli by tam byl první. Byl jsem tam o dvacet minut dřív, ale nečekal jsem, že zrovna ty budeš první. Kdokoli jiný by tam byl první, tak se to prostě stane. Musel jsem. Jedná se tam o narušení Českého slavíka všeobecně. Bezpečnost úplně na prd. Omlouvám se a mrzí mě to, vůči tobě,“ uvedl ve svém prohlášení na Instagramu Lukáš Procházka.

Dodal, že i když Bendiga jednou obsluhoval ve svém baru, blízcí si nejsou. Tím popřel, že by celá akce byla naplánovaná. Podle něj šlo jen o to, aby poukázal na neschopnost slavičí ochranky. „Podařilo se mi něco, co by se mi podařit vůbec nemělo. A o to šlo,“ uzavřel s tím, že proti Romům ani Bendigovi vůbec nic nemá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám