Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Spisovatelka Radka Třeštíková (42) vyrazila i tento rok na filmový festival v Karlových Varech, kde tráví příjemné chvíle ve společnosti přátel, ale také v showbyznysu neznámých mužů.

Radka je v lázeňském městě už několik dní, a tak stihla navštívit pár večírků, ostatně jako většina přítomných.

Během odchodu ze známého baru ji v nočních hodinách zachytil náš fotograf, jak si to štráduje po ulici s fešným mužem, se kterým si měla co říct. Dle přítomných ale nepůsobili jako milenci, spíš jako přátelé.

Nutno dodat, že to spisovatelce ve stylovém outfitu velmi slušelo. Třešničku nasadila velmi vysokými černými podpatky, ve kterých chodila jako profesionální modelka na přehlídkovém mole.

Na sociálních sítích později uvedla, že si aktuálně nikoho nehledá a je spokojená. „Život v páru může být strašně fajn, ale rozhodně to není jedinej život, kterého jsou lidé na téhle planetě schopni, a není třeba k tomu neustále upírat veškerou svou energii. Nikdo s nikým nemusíme závodit o štěstí. Na nikoho z nás nečeká větší výhra než ta, co se vejde do krásnýho okamžiku. A všichni do jednoho vydržíme žít svůj život až do konce bez ohledu na to, jaký je a kolik sil na něj máme,“ napsala známá spisovatelka na svém instagramovém účtu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám