Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jeden z největších hollywoodských idolů, Brad Pitt (60), právě dnes slaví své šedesáté narozeniny. Jeho vzhled ale takovému číslu rozhodně neodpovídá. A prostor tak dostávají dohady o tom, jak je možné, že herec vypadá stále tak skvěle.

Zahraniční média přirovnávají Brada Pitta k jedné z jeho nejslavnějších filmových postav - Benjaminu Buttonovi. I teď by herec mohl ztvárnit muže, který se narodil jako stařec a postupně mládl, v jeho nejlepších letech. A jak je možné, že nejen ženy, ale i Brad stárne jako dobré víno? I když on sám příliš nemluví o svém soukromí, dle dostupných informací by už šest let měl být abstinentem, což mu jistě hodně pomohlo i po problémech, které měl mít s bývalou ženou Angelinou Jolie (48) a jejich šesti dětmi. Také se mluví o tom, že se dal na dráhu vegana, a jak už to tak bývá, podíl na jeho mladistvém vzhledu má určitě i vztah s o polovinu mladší přítelkyní. S návrhářkou šperků Ines de Ramon byl poprvé spatřen už v listopadu roku 2022 a klapat jim to má dosud, i když se spolu nevydávají do společnosti a neexistuje ani jedna jejich oficiální fotka.

Když se pak Brad sám někde ve společnosti objeví, dámám se z něj stále podlamují kolena. Jeho typický rošťácký úsměv společně s mladistvým vzhledem z něj i dnes dělají jednoho z nejvíce sexy mužů Hollywoodu. Stejně jako u Toma Cruise se však i u něj spekuluje o plastických operacích. „Pomáhá mu, že si může dovolit ty nejlepší chirurgy,“ píše jeden komentující pod článkem v Daily Mailu. „Něco udělal se svýma očima a čelistí. Měl špatnou pleť, podstoupil mnoho peelingů, laserových zákroků nebo botoxových výplní, ale pracuje na něm někdo velmi dobrý,“ myslí si druhý. „Určitě vypadá sám o sobě dobře, ale jsem si jistý, že má za sebou nějaké zákroky plastické chirurgie,“ myslí si třetí.

Ať za vzhledem Brada Pitta stojí geny, dobrá životospráva, plastická chirurgie nebo láska, je vidět, že je ve svých šedesáti letech šťastný. Nezbývá tak než doufat, že se ukáže ještě v mnoha zajímavých rolích, kterými nadchne své fanoušky.

Reklama

Další články

Načítám