Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Brad Pitt (60) a jeho přítelkyně Ines de Ramon jsou spolu už skoro rok. Fotek páru ale za tu dobu vzniklo jako šafránu. Nejenže spolu zatím nevyrazili na červený koberec, ale i mimo světla reflektorů si dávají velmi záležet, aby spolu nebyli viděni. Pár záběrů ale přece jen existuje.

Poprvé byli bok po boku spatřeni v listopadu 2022, v té době se ale měli vídat už několik měsíců. A podle zdrojů z jejich okolí vztah pokračuje dál. „Vzájemnou společnost si užívají a mají stejné zájmy. Oba jsou kreativní, rádi cestují a neradi se vidí v médiích. Je to mezi nimi fajn, ale Brad na nic nepospíchá,“ cituje Entertainment Tonight svůj zdroj. Herec prý chce všemu nechat volný průběh.

„Brad lituje mnoha věcí z minulosti, ale dělá, co nejvíc může, aby žil přítomností. A teď je šťastný,“ dodal.

Snímky v článku pak pocházejí z listopadu 2022, kdy Pitt na koncertě Bona v Los Angeles Ines představil přátelům Seanu Pennovi, Cindy Crawford a jejímu muži Randemu Gerberovi, dále z ledna 2023, kdy si pár vyrazil do Mexika a tajně je vyfotili také v únoru 2023, kdy se oba v Paříži zúčastnili galavečeře při předávání filmových cen César. Ani jeden se ke vztahu zatím nevyjádřil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám