Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sobotní jubilejní 100. díl StarDance byl plný účastníků z minulých řad, kteří si slavnostní taneční večer nenechali ujít. Ne všichni byli ochotni po příchodu na StarDance pózovat před fotografy a poskytovat rozhovory. Kromě kuchaře Emanuela Ridiho (50) to byla například moderátorka a bývalá sportovkyně Gabriela Soukalová (34), jež před fotografy rychle utekla.

Nyní se o důvodu svého úprku rozpovídala na sociálních sítích. K novinářům je prý pokaždé vstřícná, nyní se ale fotit nechtěla, protože prý ještě nebyla upravená a necítila se úplně komfortně.

„Obecně nemám v oblibě pózování před fotografy. Respektuji ale jejich práci a nutnost fotografovat a dokumentovat situaci i osobnosti na místě. Zároveň, jelikož jsem žena, která chce na veřejných akcích vypadat v rámci možností k světu, necítila jsem se v této situaci, kdy na mě vyskočil hlouček novinářů, příjemně, jelikož jsem byla domluvená na přípravu vizáže na tento večer s vizážistkou na místě konání akce,“ objasnila důvod svého úprku před novináři Soukalová.

„Celý den jsem měla velké množství pracovních schůzek a nestihla se tak na akci upravit před příchodem. Nebyla jsem v tu chvíli, kdy se na mě zaměřili, upravená a připravená poskytovat rozhovory. Proto jsem je neposkytla,“ dodala s tím, že je jinak k novinářům vstřícná a rozhodně netrpí hvězdnými manýry. Jen se zkrátka necítila nejlépe.

„Umím si představit, že život každého z nás bohužel někdy není procházka růžovým sadem. Často jsem se i v minulosti přistihla xkrát u toho, že v těžkých chvílích svého života jsem rozhovory opravdu neměla chuť poskytovat. Důvody byly daleko závažnější než fakt, že jsem teď v sobotu nevypadala podle svých představ a adekvátně pro fotografování. Ale prostě ne vždy má každý z nás dobrý den a neznamená to hned, že má kdokoliv z nás hvězdné manýry a je arogantní,“ shrnula Soukalová své důvody, proč nechtěla pózovat.

Reklama

Další články

Načítám