Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Známá influencerka a herní streamerka Viktorie Hlaváčková, která na Instagramu vystupuje pod profilem vitrollka a v online světe je známá také jako Viktorkaa, přišla o první velký kšeft.

Vitrollka se na Instagramu vysmívala střelbě na Filozofické fakultě v Praze, kde šílený střelec zavraždil nejméně čtrnáct lidí. „Tak ještě že jsem streamerka a do školy nemusím,“ psala v příspěvku se smajlíkem. Ten nakonec ze svého účtu smazala a zveřejnila omluvu.

„Moc se všem omlouvám, velmi unáhleně jsem zareagovala na situaci. Bohužel mi vůbec nedošlo, jak moc to nebylo namístě a jak moc hloupě to vyznělo. Rozhodně jsem to takhle nemyslela a mohu být maximálně zklamaná, že jsem něco takového vypustila, Příště bych se měla rozhodně více zamyslet, než se k takto citlivé situaci vyjádřím,“ sypala si popel na hlavu.

Vitrollku sleduje více než 70 tisíc lidí. Za svůj příspěvek se sice omluvila, ale přišla o spolupráci.

Vitrollka spolupracovala také s úspěšným e-sportovním týmem Entropiq. Ten se streamerkou i přes její omluvu okamžitě ukončil spolupráci.

„Jsme zděšeni střelbou na FF UK a vyjadřujeme upřímnou soustrast a podporu pozůstalým, studentům a profesorům univerzity, kteří přišli o své blízké a zažili chvíle nepředstavitelné hrůzy. Velmi nás mrzí nevhodné vyjádření Viktorie, která s námi spolupracuje. Viktorie si v ten moment neuvědomila, co můžou její slova znamenat a jak můžou působit. Story smazala a omluvila se. Jsou ale situace, kdy ani upřímná omluva nestačí, a proto jsme se rozhodli s Viktorií spolupráci ukončit. Velmi nás mrzí, že se její vyjádření mohlo dotknout lidí, kteří prožívají takovou neskutečnou hrůzu. Omlouváme se jim, i našim fanouškům,“ informoval tým Entropiq na sociální síti X.

Příspěvek vitrollky se nadále šíří sociálními sítěmi. Kontroverzní youtuber Mike Je Pán, který měl před časem pro změnu problémy s nesplácením dluhů, na ni dokonce podal trestní oznámení. „Já jsem vždycky říkal, že Viktorkaa je pí*a, tak se nám to dnes potvrdilo,“ prohlásil na sociální síti X.

Čtvrteční útok byl nejtragičtějším případem střelby v historii České republiky. Útočník v budově Filozofické fakulty Univerzity Karlovy na náměstí Jana Palacha v centru Prahy zastřelil 14 lidí, dalších 25 bylo zraněno. Mrtvý je i střelec, který po útoku zřejmě spáchal sebevraždu.

Reklama

Další články

Načítám