Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedna z nejznámějších českých influencerek a herních streamerek Viktorie Hlaváčková, která na sociálních sítích vystupuje pod přezdívkou vitrollka, si uřízla pořádnou ostudu. Na Instagramu zveřejnila nechutný příspěvek, v němž si dělala legraci z masakru na filozofické fakultě v Praze, kde student chladnokrevně zastřelil nejméně patnáct lidí a další desítky jich zranil.

„Tak ještě že jsem streamerka a do školy nemusím,“ napsala na Instagramu mladá dívka. K textu navíc přidala smajlík. Streamerka, která má více než 70 tisíc sledujících, a tedy velký dosah, záhy svůj příspěvek smazala.

Foto: X
Streamerka si dělala legraci z masakru v centru Prahy.

Ihned se stala terčem zasloužené kritiky a lidé její naprosto nevhodný příspěvek sdíleli mimo jiné na sociální síti X. Poté, co vitrollka zjistila, že tímto způsobem popularitu rozhodně nezíská, zveřejnila omluvu.

Vitrollka má přes 70 tisíc sledujících. Příspěvek záhy smazala a omluvila se.

„Ano, story jsem ze svého uvážení smazala. Moc se všem omlouvám, velmi unáhleně jsem zareagovala na situaci. Bohužel mi vůbec nedošlo, jak moc to nebylo namístě a jak moc hloupě to vyznělo. Rozhodně jsem to takhle nemyslela a mohu být maximálně zklamaná, že jsem něco takového vypustila,“ omlouvala se influencerka na Instagramu.

„Příště bych se měla rozhodně více zamyslet, než se k takto citlivé situaci vyjádřím,“ dodala vitrollka, jež vyjádřila upřímnou soustrast všem rodinám a blízkým, které masakr šíleného střelce zasáhl.

Reklama

Další články

Načítám